Nóż do porcjowania 20 cm Kasumi VG-10 Pro

  • Dodaj recenzję:
  • Kod: K-54020
  • Producent: Kasumi
  • Dostępność: Jest Jest  (2 szt.)
    Czas realizacji: 48 h
  • szt.
  • 900,00 zł / szt.

 

Nóż do porcjowania 20 cm Kasumi VG-10 Pro

Opis produktu:

Nóż japoński Kasumi z serii VG-10 Pro łączy najlepsze technologie produkcji doskonalone od wieków, dzięki któremu możesz z łatwością pokroić duże porcje mięsa na plastry i mniejsze kawałki, jak również oddzielić mięso od kości. Nóż doskonale sprawdza się przy serwowaniu kruchego indyka, jagnięciny czy pieczonej szynki. Rękojeść wykonana z laminatu typu Micarta jest przyjazna dla środowiska, jak również nie jest podatna na kurczenie lub pękanie pod wpływem wilgoci.

Dane techniczne:

- Ostrze: stal VG-10
- Rękojeść: 
- Twardość: 60 HRC +/- 1
- Długość całkowita:  cm
- Długość ostrza: 20 cm
- Szerokość klingi:  cm
- Grubość klingi:  mm
- Sposób ostrzenia: dwustronny
- Waga: ok. g

 

 

 

 

 

 

 

Główne cechy

Typ ostrza: do porcjowania
Twardość HRC +/- 1: 60
Rodzaj stali: VG-10
Długość ostrza: 20 cm
Klinga nierdzewna: tak
Sposób ostrzenia: Dwustronny Symetryczny
Stal wielowarstwowa: Tak, 2-9 warstw
Rękojeść: Klasyczna nitowana
Marka: Kasumi
Rodzaj noża: Nóż kuchenny