Nóż do porcjowania 20 cm Kasumi Titanium Blue

  • Dodaj recenzję:
  • Kod: K-20020-B
  • Producent: Kasumi
  • Dostępność: Jest Jest  (2 szt.)
    Czas realizacji: 48 h
  • szt.
  • 405,00 zł / szt.

Nóż do porcjowania 20 cm Kasumi Titanium Blue

Opis produktu:

Nóż japoński Kasumi z serii Titanium Blue charakteryzuje stalowe ostrze wykonane z molibdenowo-wanadowej stali powlekane warstwą tytanu gwarantuje najwyższą ostrość, dzięki któremu możesz z łatwością pokroić duże porcje mięsa na plastry i mniejsze kawałki, jak również oddzielić mięso od kości. Nóż doskonale sprawdza się przy serwowaniu kruchego indyka, jagnięciny czy pieczonej szynki.

Dane techniczne:

- Ostrze: stal molibdenowo-wanadowa powlekana warstwą tytanu
- Rękojeść: polipropylen
- Twardość:  57-58 HRC +/- 1
- Długość całkowita:  cm
- Długość ostrza: 20 cm
- Szerokość klingi:  cm
- Grubość klingi:  mm
- Sposób ostrzenia: 
- Waga: ok.  g

Główne cechy

Typ ostrza: do porcjowania
Twardość HRC +/- 1: 57, 58
Rodzaj stali: Molibdenowo-wanadowa
Długość ostrza: 20 cm
Klinga nierdzewna: tak
Sposób ostrzenia: Dwustronny Symetryczny
Stal wielowarstwowa: Nie
Rękojeść: Polipropylen
Marka: Kasumi
Rodzaj noża: Nóż kuchenny